SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träna Brasiliansk-Jiu Jitsu och MMA med oss!

Välkommen!

 

Om du vill träna kampsport i form av Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ), Submission Wrestling (SW) eller Vale Tudo och bor i Tyresö, eller i södra delen av Stockholm, så har du kommit rätt! Våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera inom BJJ och SW, och tävlar aktivt inom båda grenarna.

 

Vi är en blandad grupp med både tjejer och killar, juniorer och seniorer. Barn tränar på knattepassen från 5 års ålder och på juniorpassen efter att de fyllt 7 år. Har du en schyst attityd är du alltid välkommen att rulla med oss!

 
Ifall man vill prova på sporten kan man vara med på upp till 4 pass innan man måste anmäla sig på hemsidan. Rekommenderad utrustning är då t-shirt samt träningsbyxor/shorts, helst utan dragkedjor och fickor.
 
För mer information gällande tider och priser, se flikarna  "Träningsschema" resp. "Träningsgrupper".
 
 
Klädshopen är öppen!
2023-03-12 08:06
Hej alla!
Nu är klädshopen aktiverad.
Här kan vi beställa profilkläder med klubbloggan.
Titta gärna på sortimentet i shopen.
 
Styrelsen.
Information inför sportlovet vecka 9
2023-02-26 10:38

Hej alla!

 

Nu börjar sportlovet nästa vecka (vecka 9). Vi kommer att köra knatte- och juniorklasserna som vanligt
 med instruktörsledda pass.

 

Vuxenträningen kommer dock att vara öppen matta.
 Tider som gäller är:

  • Måndag 18:00
  • Onsdag 18:00
  • Söndag 12:00

/Styrelsen

Terminsstart VT-2023 samt öppen matta under vintern
2022-12-19 17:16

Vi vill tacka för en enormt trevlig hösttermin och blickar nu framåt mot en ännu mer spännande och givande vårtermin!

 

VT-2023 går av stapeln 9:e januari för vuxengruppen, 10:e januari för juniorgruppen samt 12:e januari för knattegruppen. Vissa ändringar kan komma att ske för schemat, så håll gärna koll på detta närmare terminsstarten under fliken "Träningsschema" ovan.

 

Nytt för vårterminen är återkomsten av klubbens Vale Tudo/MMA, vilket i detta fall betyder stående pass på söndagar under ledning av vår egen Richard Uusimaa med lång erfarenhet inom ämnet. Mer information kring tider kommer också att kunna ses under fliken "Träningschema" närmare terminsstart.

 

Fram till terminsstart är det i vanlig ordning Öppen Matta för alla klubbens medlemmar måndag och onsdag 18:00 samt söndagar kl. 12:00.

 

Vi från styrelsen vill önska alla en trevlig ledighet och tacka för det gångna året, och hoppas att vi syns på mattan igen till våren!

Terminsstart HT-2022 samt seminarium med Octavio "Ratinho" Couto
2022-08-04 13:32

Höstterminen 2022 står för dörren och snart öppnar Concrete BJJ Tyresö ännu en gång dörrarna för alla intresserade, gamla som nya.

 

Nytt för HT-2022 är att våra yngsta förmågor i form av knattegruppen nu har ett alldeles eget pass på torsdagar. Submission Wrestling-passen samt vår Öppna Matta har även flyttats till söndagar såsom tidigare. För mer information kring det nuvarande schemat, vänligen fliken "Träningsschema" ovan.

 

Terminen startar 22/8 för vuxengruppen, 23/8 för juniorgruppen, 24/8 för tjejgruppen samt 25/8 för knattegruppen. 

 

Den 25/8 kl. 19:00 besöks vi av Octavio "Ratinho" Couto, ett exceptionellt erfaret svartbälte och god vän till klubben, för ett seminarium vilket innebär att det ordinarie juniorpasset är inställt den kvällen. Samtliga medlemmar 13+ år gamla på klubbar i Team Concrete är välkomna att närvara på seminariet helt kostnadsfritt.

 

Vi ses på mattan till hösten. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Information kring terminsavslutning och sommarträning
2022-05-30 10:06
Vårterminen 2022 går mot sitt slut och vilket äventyr det har varit, fyllt med träning, tävling och gemenskap.

Knatte- och juniorgruppen kommer ha sin terminsavslutning tisdag 14/6 under samma tid som det ordinarie passet och vi hoppas så många som möjligt kan dyka upp. Det kommer i vanlig ordning bli knytkalas, gradering och sparring för både de barn och föräldrar som vill delta.

Vuxengruppen kommer ha en gemensam avslutning med övriga klubbar i Team Concrete hos Team Escalate MMA i Nyköping lördag 18/6. Starttid är kl. 11:00 i Nyköping, så vi träffas vid Concrete BJJ Tyresö kl. 09:00 och åker ner ihop.
Bilar och platser kommer koordineras under de kommande veckorna, så vi ber därför alla som vill åka med att maila concretebjj@gmail.com för att anmäla sig samt ifall man har bil och hur många platser denna i så fall har.

F.o.m. måndag 20/6 gäller Öppen Matta som alltid mellan terminer, med följande schema:
  • Måndag 18:00-19:30
  • Onsdag 18:00-19:30
  • Söndag 12:00-13:30
  • Övriga dagar på begäran via klubbens Messenger-chatt

Alla medlemmar, stora som små, är givetvis välkomna på dessa pass.

Tack för en underbar termin där vi bara har blivit större och bättre, nu njuter vi av sommarvärmen och kör stenhårt mot hösten! Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
 
Sammarbeten