SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träna Brasiliansk-Jiu Jitsu och MMA med oss!

Välkommen!

 

Om du vill träna kampsport i form av Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ) eller Submission Wrestling (SW) och bor i Tyresö, eller i södra delen av Stockholm, så har du kommit rätt! Våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera inom BJJ och SW, och tävlar aktivt inom båda grenarna.

 

Vi är en blandad grupp med både tjejer och killar, juniorer och seniorer. Barn tränar på knattepassen från 5 års ålder och på juniorpassen efter att de fyllt 7 år. Har du en schyst attityd är du alltid välkommen att rulla med oss!

 
Ifall man vill prova på sporten kan man vara med på upp till 4 pass innan man måste anmäla sig på hemsidan. Rekommenderad utrustning är då t-shirt samt träningsbyxor/shorts, helst utan dragkedjor och fickor.
 
För mer information gällande tider och priser, se flikarna  "Träningsschema" resp. "Träningsgrupper".
 
 
Terminsstart HT-2022 samt seminarium med Octavio "Ratinho" Couto
2022-08-04 13:32

Höstterminen 2022 står för dörren och snart öppnar Concrete BJJ Tyresö ännu en gång dörrarna för alla intresserade, gamla som nya.

 

Nytt för HT-2022 är att våra yngsta förmågor i form av knattegruppen nu har ett alldeles eget pass på torsdagar. Submission Wrestling-passen samt vår Öppna Matta har även flyttats till söndagar såsom tidigare. För mer information kring det nuvarande schemat, vänligen fliken "Träningsschema" ovan.

 

Terminen startar 22/8 för vuxengruppen, 23/8 för juniorgruppen, 24/8 för tjejgruppen samt 25/8 för knattegruppen. 

 

Den 25/8 kl. 19:00 besöks vi av Octavio "Ratinho" Couto, ett exceptionellt erfaret svartbälte och god vän till klubben, för ett seminarium vilket innebär att det ordinarie juniorpasset är inställt den kvällen. Samtliga medlemmar 13+ år gamla på klubbar i Team Concrete är välkomna att närvara på seminariet helt kostnadsfritt.

 

Vi ses på mattan till hösten. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Information kring terminsavslutning och sommarträning
2022-05-30 10:06
Vårterminen 2022 går mot sitt slut och vilket äventyr det har varit, fyllt med träning, tävling och gemenskap.

Knatte- och juniorgruppen kommer ha sin terminsavslutning tisdag 14/6 under samma tid som det ordinarie passet och vi hoppas så många som möjligt kan dyka upp. Det kommer i vanlig ordning bli knytkalas, gradering och sparring för både de barn och föräldrar som vill delta.

Vuxengruppen kommer ha en gemensam avslutning med övriga klubbar i Team Concrete hos Team Escalate MMA i Nyköping lördag 18/6. Starttid är kl. 11:00 i Nyköping, så vi träffas vid Concrete BJJ Tyresö kl. 09:00 och åker ner ihop.
Bilar och platser kommer koordineras under de kommande veckorna, så vi ber därför alla som vill åka med att maila concretebjj@gmail.com för att anmäla sig samt ifall man har bil och hur många platser denna i så fall har.

F.o.m. måndag 20/6 gäller Öppen Matta som alltid mellan terminer, med följande schema:
 • Måndag 18:00-19:30
 • Onsdag 18:00-19:30
 • Söndag 12:00-13:30
 • Övriga dagar på begäran via klubbens Messenger-chatt

Alla medlemmar, stora som små, är givetvis välkomna på dessa pass.

Tack för en underbar termin där vi bara har blivit större och bättre, nu njuter vi av sommarvärmen och kör stenhårt mot hösten! Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!
Tjejgruppen startar 2/3
2022-02-02 18:10
I mars 2022 startar tjejgruppen på Concrete BJJ Tyresö!
 
Onsdagar kl. 17:00-18:00, med startdatum 2/3, kommer vi att köra Brasiliansk Jiu-Jitsu för tjejer och damer 13 år och uppåt. Dessa tränar även gratis på klubben under den första terminen under samtliga pass, inte bara tjejgruppens.
 
Alla är välkomna, och det enda man behöver ha med sig är ett glatt humör och bekväma kläder. Vi syns på mattan!
Terminsstart 17/1
2022-01-09 14:52

Välkomna alla intresserade och nyfikna!

 

Måndag 17/1 kl. 18:00 drar VT-2022 igång på Concrete BJJ i vår 270 kvm stora lokal på Dalgränd 2 i Tyresö. Alla är välkomna, nya som gamla, stora som små, provträning gratis upp till 2 pass.

Vi kommer under våren erbjuda 6 olika typer av träningspass som man kan delta i utifrån sina egna förutsättningar: 

 • BJJ Knatte + Junior (5-12 år)
 • BJJ Junior (7-12 år)
 • BJJ Vuxen (13+ år, alla bälten)
 • BJJ Lila+ (lila bälte och uppåt)
 • Submission Wrestling (13+ år)
 • Öppen Matta (alla åldrar, alla bälten, fri sparring)

Utöver dessa pass har vi även ett välutrustat gym, fina omklädningsrum och fräscha duschar tillgängliga.

 

För mer information kring tidsschema, våra skickliga instruktörer samt hur man går tillväga ifall man vill prova på ett pass får ni gärna kika runt på hemsidan.

 

För att främja att fler kvinnor utbildar sig inom kampsport erbjuder vi som tidigare att damer i vuxengruppen tränar sin 1:a termin gratis, vartefter normalt pris återgår.

 

Vi syns på mattan! Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Terminsstart 23/8
2021-07-20 11:00

Välkomna alla återvändande medlemmar och modiga nybörjare!

 

Måndag 23/8 kl. 18:00 slår Concrete BJJ återigen upp dörrarna för en ny termin i vår lokal på Dalgränd 2 i Tyresö, och öppnar i samband med detta upp för intag av nya medlemmar. 

 

Vi kommer under hösten erbjuda 6 olika typer av pass som man kan delta i utifrån sina egna förutsättningar: 

 • BJJ Knatte (5-7 år)
 • BJJ Junior (7-12 år)
 • BJJ Vuxen (13+ år, alla bälten)
 • BJJ Lila+ (lila bälte och uppåt)
 • Submission Wrestling (13+ år)
 • Öppen Matta (alla åldrar, alla bälten, fri sparring)

Utöver dessa pass har vi även ett fint gym som är tillgängligt för klubbens medlemmar. För mer information kring tidsschema, våra skickliga instruktörer samt hur man går tillväga ifall man vill prova på ett pass får ni gärna besöka flikarna "Träningsschema", "Våra tränare" samt "Hem" för respektive information.

 

För att främja att fler kvinnor utbildar sig inom kampsport erbjuder vi för tillfället att damer i vuxengruppen tränar sin 1:a termin gratis, vartefter normalt pris återgår.

 

Vi hoppas att vi får se många nya ansikten, och kanske även några gamla, när terminen drar igång i höst. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
 
Sammarbeten