SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BJJ (Vuxen)

Man räknas som vuxen inom Brasiliansk Jiu-Jitsu från 16 års ålder, vartefter ålder längre någon direkt betydelse för vilka tekniker som är tillåtna samt vilka regler man tävlar under. Däremot krävs viss åldrer för att graderas till högre bälten.

 
Utöver de ordinarie pass som erbjuds finns även en extra typ av pass för de medlemmar som uppnått lila bälte i form av gruppen Lila+. För mer information kring de olika passen, se fliken "Träningsschema".
 
Terminsavgifter:
16 till 19 år: 1250 kr/ Termin
20 år och uppåt: 2200 kr/ Termin
 
Damer tränar gratis under sin första termin, därefter fullt pris.
BJJ Junior och BJJ junior +

Man räknas som junior inom Brasiliansk Jiu-Jitsu från 5-15 års ålder och tränar resp. tävlar därför av säkerhetsskäl med färre tillåtna tekniker, främst med begränsningar på vilka låsningar som får kopplas. I övrigt är det samma härliga rull som erbjuds!
Junior 7- 9 år och junior + 10-12 år. 

 
Från 13 års ålder kan juniorer även delta på vuxengruppens pass, beroende på storlek och tidigare erfarenhet. 
 
Utifrån storleksskillnaden som finns mellan juniorer av olika ålder är gruppen begränsad till juniorer som fyller 7 i år och uppåt, d.v.s. att om man fyller 7 under nuvarande år eller redan har fyllt är man välkommen på träningspass specifikt för juniorgruppen, normalt på tisdagar och torsdagar.
 
Terminsavgift:
850 kr/ Termin
BJJ (Knatte)

Våra yngsta förmågor som tar sina första steg på mattan mot framtida storheter, där träningspassen ska kännas som något att se fram emot under veckan. I denna grupp är man välkommen om man är 5-6 år gammal.

 
Vi håller hårt på dessa åldergränser, d.v.s. att man ska ha fyllt 5 år innan man deltar på knattepassen.
 
Gruppen BJJ (Knatte) kör normalt på torsdagar. Gruppens storlek är begränsad till 15 personer och har för närvarande platser tillgängliga.
 
Terminsavgift:
850 kr/ Termin
 
Sponsorer
 
Sammarbeten