SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Om klubben

Concrete BJJ är en ideell förening som bedriver träning inom Brasiliansk Jiu-Jitsu och Submission Wrestling. Våra lokaler ligger centralt i Tyresö Centrum i anslutning till goda busskommunikationer. 

Vi har instruktörer med mångårig erfarenhet inom BJJ och SW, och välkomnar alla som vill att träna hos oss. Barn kan vara med på knattepassen i BJJ från 5 års ålder. 
Vi tränar efter principerna att alla ska ha roligt och få ut något av träningen. Därför är ömsesidig respekt väldigt viktigt samt att man anpassar nivån till den man tränar med. Om ens träningspartners blir bättre blir man även bättre själv.

Både BJJ och SW är tävlingssporter. Vår policy är att man använder det man lär sig inom en träningslokals fyra väggar eller på tävlingar. Vill man lära sig att spöa folk på stan får man gå någon annanstans!

Vi som tränar på Concrete BJJ är ett gäng vanliga killar och tjejer som gillar BJJ och SW. Vi har medlemmar i alla möjliga kategorier: barn, seniorer, studenter, småbarnsföräldrar, tonårsföräldrar o.s.v. Den gemensamma nämnaren är att alla har ett engagemang.

Concrete BJJ är vår klubb. Vi har på senaste tiden haft ett fantastiskt uppslut runt arbetet med den nya lokalen. Den typen av engagemang är helt avgörande då ingen i klubben tar lön: instruktörer, administratörer, styrelseledamoter m.m. arbetar utan ersättning.

Vi har medlemmar som satsar hårt nationellt och internationellt inom både BJJ, SW och MMA. Alla medlemmar är försäkrade på träning, tävling samt under färd till tävling.

Historia
Klubben bildades år 2007 av vår huvudinstruktör Peer Hasslund. Från början hette klubben Brasa Tyresö och huserade i Kumla skola med en 34 kvadratmeter stor matta inköpt på Blocket. 

Klubben bytte namn år 2008 till Fightzone Tyresö efter att Leonardo Vieira lämnade Brasa för att starta Team Check-Mat tillsammans med sin bror Ricardo. Klubben lämnade år 2014 Check-Mat och bytte namn till Concrete BJJ för att bli helt egen, och under sin egna flagga ta världen med storm. Klubben har sedan dess grundat Team Concrete som nu innehåller en rad andra begåvade klubbar landet över.
Styrelsen

Ordförande: Peer Hasslund
Kassör: Fredrik Tjust
Sekreterare: Simon Jansson

Ledamot: Tuomo Aitto-oja

Ledamot: Mikael Bossel

Ledamot: Klara Larsson
Ledamot: Robert Öberg
 
Organisationer

Organisationsnummer hos skatteverket: 802439-8102

Concrete BJJ är medlem i följande organisationer:

 • Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu förbundet
  • SBJJF’s uppgift är att administrera, organisera och utveckla Brasiliansk jiu-jitsu som idrott i Sverige.
 • Svenska MMA Förbundet
  • Syftet med SMMAF är att administrera och främja svensk Mixed Martial Arts (MMA). SMMAF avser göra detta genom att samla alla svenska MMA-föreningar som medlemmar i förbundet samt genom att administrera och förvalta ett flertal olika MMA-regelverk.
 • Svenska Submission Wrestling Förbundet
  • Syftet med Svenska Submission Wrestling Förbundet (SSWF) är att samla svenska klubbar som utövar SW, samt att ansvarsfullt och med de högsta idrottsliga ideal administrera SW-regelverken och arrangera nationella och internationella SW-tävlingar.
 • Svenska Budo & Kampsportsförbundet
  • Alla som tränar på Concrete BJJ är genom SB&K försäkrade under träningar, tävlingar samt resa till tävlingar m.m.
 • RiksidrottsFörbundet
  • Riksidrottsförbundet (RF) är en paraplyorganisation för hela den svenska idrottsrörelsen. RF består av 69 specialidrottsförbund.
  • Concrete BJJs föreningsnummer är: 40916-23
 
Sponsorer
 
Sammarbeten