Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Träna Brasiliansk Jiu Jitsu och MMA med oss!
Välkommen!
Om du vill träna kampsport i form av Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) och bor i Tyresö eller i södra delen av Stockholm så har du kommit rätt! Våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera inom BJJ, SW och MMA, och tävlar aktivt inom båda grenarna.

Vi är en blandad grupp med både tjejer och killar, juniorer och seniorer. Barn tränar på knattepassen från 5 års ålder och på juniorpassen efter att de fyllt 7 år. Har du en schyst attityd är du alltid välkommen att rulla med oss!

Ifall man vill prova på sporten har vi som praxis att man kan vara med på upp till 2 pass innan man måste anmäla sig på hemsidan. Rekommenderad utrustning är då t-shirt samt träningsbyxor/shorts, helst utan dragkedjor och fickor.

För mer information gällande tider och priser, se flikarna "Barn" och "Vuxna/Juniorer" högst upp på sidan för barngruppen resp. vuxengruppen.


Terminsstart HT-2020
2020-08-15 21:04
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Nu i veckan drar vi igång HT-2020 på Concrete BJJ med den stora nyheten att vi nu kommer ha ett eget pass för våra yngsta förmågor (5-7 år) under ledning av Mathias Hasslund. Generellt gäller följande tider för de olika gruppernas första pass:
 • Vuxengruppen börjar 17/8 kl. 18:30 och följer därefter ordinarie schema (http://www.concretebjj.com/start/?ID=115004).
 • Juniorgruppen har sitt första pass 18/8 kl. 17:00 för de allra minsta (5-7 år), och 18:00 för de lite större (7+ år). Vi fäljer därefter ordinarie schema (http://www.concretebjj.com/start/?ID=115012).
 • Våra SW-pass samt den Öppna Mattan drar igång 23/3 11:00 resp. 12:00 och fortsätter därefter löpande.

Nu mer än någonsin tidigare måste vi hålla hårt på våra regler kring personligt ansvar och hygien. Dessa kan hittas på vår hemsida under fliken Ordningsregler (http://www.concretebjj.com/sida/?ID=279110).

Hoppas att vi ses på mattan under hösten! 

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Uppdatering gällande sommarträningen & information inför HT-2020
2020-07-21 21:30
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar! 

Då den nuvarande sommarträningen har genomförts utan några problem kring Covid-19 har styrelsen beslutat att lätta något på restriktionerna gällande utomstående närvaro. ifall man vill ta med en familjemedlem för att träna är det nu godkänt, givetvis under eget ansvar. Samma regler kring tider och städning gäller som tidigare.

Vi kommer dra igång de instruktörsledda passen för HT-2020 måndag den 17:e augusti för vuxna och tisdag den 18:e augusti för barngruppen. Passen kommer följa samma tidsschema som föregående termin, och vi kommer därmed även dra igång för SW och Öppen Matta på söndagar som vanligt. Som nyhet under HT-2020 kommer vi även erbjuda en separat grupp för barn 5-7 år, så att de får chansen att ta sina första steg in i sporten efter egen förmåga. Mer information kring detta kommer löpande.

Då VT-2020 fick ett tidigt slut p.g.a. rådande omständigheter kommer alla medlemmar som betalade sin medlemsavgift för den förra terminen få den överförd till HT-2020, och kommer därmed ej debiteras för kommande termin. Kort sagt, om ni betalade för vårterminen behöver ni ej betala för höstterminen.

Slutligen måste vi sorgligt nog meddela att styrelsen har beslutat att inte anordna Copa Branca/Junior, vår traditionella tävling för vitbälten och juniorer, under 2020. Detta beslut kommer av att tävlingen ej skulle kunna anordnas som den bör p.g.a. de restriktioner som satts upp för att förhindra spridning av Covid-19.

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig sommar, och hoppas att vi ses på mattan. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara.

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Inställd träning 19/6 samt korrigering av träningstider
2020-06-19 10:22
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Den 19/6 kommer klubben ej vara öppen för träning då det är midsommarafton. Vi öppnar dörrarna igen måndag 22/6.

Utöver detta kommer här även en korrigering av våra tider under sommaren; för att kunna garantera att ansvariga instruktörer finns på plats för att hålla FHM:s rekommendationer kommer vi ej ha öppet på söndagar, endast måndagar, onsdagar och fredagar.

Hoppas alla får en trevlig midsommar!

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Förtydligande av sommarträning
2020-06-14 20:22
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Då vi har fått en del frågor gällande hur passen under sommaren kommer att fungera, framför allt utifrån den rådande situationen, följer nedan en sammanfattning kring detta:
 • Under de tidigare beskrivna tiderna är klubben öppen för samtliga medlemmar (och endast medlemmar), precis som vid ordinarie Öppen Matta under terminen. Under dessa tillfällen väljer var och en hur de vill utnyttja lokalen, såsom att rulla med varandra eller att träna i vårt gym.
 • Passen kommer med andra ord ej vara instruktörsledda, men ansvarig instruktör är på plats för att öppna och stänga lokalen vid angivna tider, organisera städningen efter varje pass samt begränsa antalet utövare i lokalen till ett lämpligt antal.
 • Gällande sparring kommer inget officiellt partner-schema ställas upp, men vi rekommenderar att man har någorlunda koll på detta själv. Ifall man endast vill rulla tillsammans med en specifik person ska man inte på något sätt känna sig pressad att frångå detta. Utövande av sådan press från andra parter är inte ok.
 • Ifall man trots detta känner sig orolig över de potentiella riskerna som är involverande i utövande av en kontaktsport under rådande omständigheter rekommenderar vi att man undviker att rulla, och antingen tränar i gymmet eller utanför lokalen.
Vi hoppas att detta förtydligar situationen, och ifall ni har frågor kring detta får ni gärna svara på detta mail.

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Sommarträning 15/6 och regler kring detta
2020-06-11 13:22
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Utifrån de nya råden från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och SBJJF kan vi äntligen öppna klubben igen, så vi drar igång med sommarträning måndagen 15/6! 

Sommarträningen är enbart öppen för medlemmar i Concrete BJJ Tyresö. Vi kommer ej ta in några nya medlemmar och kommer inte heller att ha öppet för andra klubbar under rådande omständigheter. Vi följer och uppdaterar oss kring eventuella nya detaljer och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Passen kommer att vara antals- och tidsbegränsade, med max 30 personer i lokalen samtidigt inklusive en ansvarig instruktör på plats som öppnar och stänger klubben. Klubben kommer att ha öppet under följande tider:
 •  Måndagar 18:00 - 19:30
 •  Onsdagar 18:00 - 19:30
 •  Fredagar 18:00 - 19:00
 •  Söndagar 12:00 - 13:15
Efter varje pass kommer tid att avsättas för städning av lokalerna, och detta betyder på ren svenska att man inte tränar utan att delta i städningen efteråt. Alla använda redskap och ytor måste desinficeras och skuras. Utöver detta gäller även följande regler tills vidare:
 •  Endast tränande i lokalen, inga föräldrar eller anhöriga
 •  Duscha hemma i möjligaste mån
 •  Dela ej på vattenflaskor och dylikt
Styrelsen förbehåller sig rätten att stänga klubben om Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet eller SBJJF ändrar sina rekommendationer kring Covid-19. Ifall man vill läsa det nuvarande beslutet kan man hitta det här: https://www.budokampsport.se/2020/06/05/klartecken-for-tavling-och-traning-inom-kontaktsporter-tills-vidare/

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Nyheter från våra grupper
Barn, 11/10 18:11 
 
Sponsorer
 
Sammarbeten