Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Träna Brasiliansk Jiu Jitsu och MMA med oss!
Välkommen!
Om du vill träna kampsport i form av Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) och bor i Tyresö eller i södra delen av Stockholm så har du kommit rätt! Våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera både BJJ och MMA och tävlar aktivt inom båda grenarna.

Vi är en blandad grupp med både tjejer och killar, juniorer och seniorer. Barn tränar på barnpassen från sju års ålder. Har du en schyst attityd är du alltid välkommen att rulla med oss!

För mer information gällande tider och priser, se flikarna "Barn" och "Vuxna/Juniorer" högst upp på sidan för barngruppen resp. vuxengruppen.


Inställd träning 19/6 samt korrigering av träningstider
2020-06-19 10:22
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Den 19/6 kommer klubben ej vara öppen för träning då det är midsommarafton. Vi öppnar dörrarna igen måndag 22/6.

Utöver detta kommer här även en korrigering av våra tider under sommaren; för att kunna garantera att ansvariga instruktörer finns på plats för att hålla FHM:s rekommendationer kommer vi ej ha öppet på söndagar, endast måndagar, onsdagar och fredagar.

Hoppas alla får en trevlig midsommar!

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Förtydligande av sommarträning
2020-06-14 20:22
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Då vi har fått en del frågor gällande hur passen under sommaren kommer att fungera, framför allt utifrån den rådande situationen, följer nedan en sammanfattning kring detta:
 • Under de tidigare beskrivna tiderna är klubben öppen för samtliga medlemmar (och endast medlemmar), precis som vid ordinarie Öppen Matta under terminen. Under dessa tillfällen väljer var och en hur de vill utnyttja lokalen, såsom att rulla med varandra eller att träna i vårt gym.
 • Passen kommer med andra ord ej vara instruktörsledda, men ansvarig instruktör är på plats för att öppna och stänga lokalen vid angivna tider, organisera städningen efter varje pass samt begränsa antalet utövare i lokalen till ett lämpligt antal.
 • Gällande sparring kommer inget officiellt partner-schema ställas upp, men vi rekommenderar att man har någorlunda koll på detta själv. Ifall man endast vill rulla tillsammans med en specifik person ska man inte på något sätt känna sig pressad att frångå detta. Utövande av sådan press från andra parter är inte ok.
 • Ifall man trots detta känner sig orolig över de potentiella riskerna som är involverande i utövande av en kontaktsport under rådande omständigheter rekommenderar vi att man undviker att rulla, och antingen tränar i gymmet eller utanför lokalen.
Vi hoppas att detta förtydligar situationen, och ifall ni har frågor kring detta får ni gärna svara på detta mail.

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Sommarträning 15/6 och regler kring detta
2020-06-11 13:22
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Utifrån de nya råden från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och SBJJF kan vi äntligen öppna klubben igen, så vi drar igång med sommarträning måndagen 15/6! 

Sommarträningen är enbart öppen för medlemmar i Concrete BJJ Tyresö. Vi kommer ej ta in några nya medlemmar och kommer inte heller att ha öppet för andra klubbar under rådande omständigheter. Vi följer och uppdaterar oss kring eventuella nya detaljer och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Passen kommer att vara antals- och tidsbegränsade, med max 30 personer i lokalen samtidigt inklusive en ansvarig instruktör på plats som öppnar och stänger klubben. Klubben kommer att ha öppet under följande tider:
 •  Måndagar 18:00 - 19:30
 •  Onsdagar 18:00 - 19:30
 •  Fredagar 18:00 - 19:00
 •  Söndagar 12:00 - 13:15
Efter varje pass kommer tid att avsättas för städning av lokalerna, och detta betyder på ren svenska att man inte tränar utan att delta i städningen efteråt. Alla använda redskap och ytor måste desinficeras och skuras. Utöver detta gäller även följande regler tills vidare:
 •  Endast tränande i lokalen, inga föräldrar eller anhöriga
 •  Duscha hemma i möjligaste mån
 •  Dela ej på vattenflaskor och dylikt
Styrelsen förbehåller sig rätten att stänga klubben om Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet eller SBJJF ändrar sina rekommendationer kring Covid-19. Ifall man vill läsa det nuvarande beslutet kan man hitta det här: https://www.budokampsport.se/2020/06/05/klartecken-for-tavling-och-traning-inom-kontaktsporter-tills-vidare/

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Potentiellt återöppnande av klubben 14/6
2020-06-08 09:19
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar! 

Nu börjar det röra på sig gällande lättande av restriktionerna och vi väntar på att SBJJF följer RF & SB&K:s råd och rekommendationer kring riktlinjerna för kontaktsporter. Vi hoppas att utifrån detta kunna öppna klubben med försiktighet söndag 14/6, givetvis med förutsättningen att de generella råd som Folkhälsomyndigheten rekommenderar kan följas.

En sammanfattning av SB&K:s beslut samt FHM:s generella råd följer nedan: 

Under dagen var SB&K-representanter med på ett möte kring idrott och de nya riktlinjer som ska gälla f.o.m. 14 juni. På mötet framkom att det ges klartecken att både tävla och träna inom idrotter med närkontakt, så länge som de råd och restriktioner som finns följs.

Från och med 14:e juni är det okej att träna och tävla igen, så länge som de råd och restriktioner som finns följs. Så tolkar RF den information som kommit från Folkhälsomyndigheten hittills. De råd som hävs 14:e juni är ”undvika närkontakt mellan idrottsutövare”, ”undvika onödiga resor” och ”skjut upp matcher, träningsmatcher, tävlingar och cuper”.

Folkhälsomyndighetens generella råd
– Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
– Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minimera nära fysisk kontakt med andra människor.
– Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
– Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
– Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera efter varje persons användning.
– God kapacitet för tillfredställande handhygien, antingen handtvätt med tvål och rinnande vatten eller, om det inte går, tillgång till handsprit. Detta är särskilt viktigt i toalettområden och på matställen.
– Undvik trängsel vid entréer, omklädningsrum etc.
– Information om förbud, föreskrifter och allmänna råd ska tydligt kommuniceras på hemsidor och övriga informationskanaler samt på väl synliga ställen i samband med idrottsaktiviteten.

Mer information kring detta kommer vartefter situationen utvecklas. Ifall man vill läsa hela beslutet kan man göra det via följande länk: https://www.budokampsport.se/2020/06/05/klartecken-for-tavling-och-traning-inom-kontaktsporter-tills-vidare/?fbclid=IwAR0YlAL4Cnu3sqmBP3rwG5W_H70y146_ihEs2Wme3mD-iNGBjpo8Fyk_w4g

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Uppdaterad information från styrelsen
2020-05-31 21:26
Hej alla! 

Vår förhoppning och ambition är att öppna klubben för vuxengruppen måndagen 17/8 och juniorgruppen tisdag 18/8. Naturligtvis gäller detta endast om SBJJF och Folkhälsomyndigheten ändrar sina rekommendationer i den riktningen. Vi vill inget hellre än att kunna öppna klubben och börja träna, men kommer att följa deras råd och rekommendationer till punkt och pricka. 

Vi är öppna för förslag på alternativa utomhusaktiviteter för att hålla igång under denna svåra och jobbiga tid, och tar tacksamt emot förslag från er. Om ni har förslag på aktiviteter, eller kanske t.o.m. vill hålla i ett sådant pass, får ni gärna kontakta Carlos via Carlos79osorio@gmail.com

Som ordförande i Concrete Jiu Jitsu Tyresö vill jag hålla en god ton i debatten kring Covid-19 och de klubbar som trotsar Folkhälsomyndighetens rekommendationer genom att hålla öppet för träning inomhus under denna tragiska pandemi som skördar så många liv. Det får ligga på deras ansvar och min personliga åsikt om dessa osolidariska klubbar finner jag opassande att ventilera i detta forum. Vi måste sätta våra medmänniskor som befinner sig i riskzonen för att smittas av Covid-19 först. 

Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Peer Hasslund, Ordförande 
med styrelsen i ryggen via
Simon Jansson, Administratör
Nyheter från våra grupper
Barn, 11/10 18:11 
 
Sponsorer
 
Sammarbeten