Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Träna Brasiliansk Jiu Jitsu och MMA med oss!
Välkommen!
Om du vill träna kampsport i form av Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) och bor i Tyresö eller i södra delen av Stockholm så har du kommit rätt! Våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera både BJJ och MMA och tävlar aktivt inom båda grenarna.

Vi är en blandad grupp med både tjejer och killar, juniorer och seniorer. Barn tränar på barnpassen från sju års ålder. Har du en schyst attityd är du alltid välkommen att rulla med oss!

För mer information gällande tider och priser, se flikarna "Barn" och "Vuxna/Juniorer" högst upp på sidan för barngruppen resp. vuxengruppen.


Ny information om det nuvarande läget
2020-04-09 15:27
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Vi hoppas att alla är friska och mår bra. Under rådande omständigheter kommer vi att fortsätta hålla klubben stängd tills Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande förhindrande av smittspridning förändras. Styrelsen följer utvecklingen och hoppas på förbättring av det nuvarande läget i världen inom en snar framtid.

Under tiden fortsätter vi att erbjuda utomhusträning för vuxengruppen måndagar och onsdagar under ledning av Robert "Robban" Gehrke, Anna Eriksson och Richard Uusimaa. För information kring detta samt uppdaterad information gällande den pågående situationen, se vår hemsida (concretebjj.com).

Väl mött i vårsolen!

Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Utomhusträning och YouTube-kanal
2020-03-28 12:06
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar! 

Måndag den 30:e mars kl 18:00 kommer Robert "Robban" Gehrke att hålla vårt första utomhuspass för vuxengruppen. Vi möts vid klubben och springer därefter tilsammans till ett lämpligt utegym, där träningen bl.a. kommer inkludera minst en övning specifik till BJJ. Ingen fysisk kontakt och inga parövningar kommer förekomma. 

Passet varar 60-90 minuter och man kommer att kunna välja intensitet utefter sin egen förmåga, men detta tillfälle är endast för medlemmar över 16 års ålder. 

Gällande utrustning rekommenderas löparskor, kläder efter väder samt en påfylld vattenflaska. För att dessa pass ska bli av kräver vi att minst 5 personer dyker upp, annars uteblir träningen. All kommunikation kring dessa pass kommer att ske i vår Messenger-chatt. 

Håll även utkik efter vår YouTube-kanal concretebjjtyreso där vi inom kort kommer lägga upp övningar, tips och tricks för egen träning. 

Styrelsen via 
Simon Jansson, Administratör
Uppdaterad information gällande rådande omständigheter
2020-03-23 07:56
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

På förekommen anledning kommer här information om klubbens förhållningssätt under den pågående Corona-krisen. Vi förhåller oss naturligtvis till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller fortsatt stängt för all träning.

Under tiden klubben är stängd kommer vi att hålla utomhusträning för de vuxna och såklart även för barnklasserna och då ser vi gärna att alla föräldrar följer med på uteträningen. Mer information kommer inom kort. Håll också ögonen öppna för den kommande Youtube-kanalen som kommer att innehålla videos och träningstips.

Den för vårterminen 2020 betalda medlemsavgiften kommer att tillgodoräknas vid höstens uppstart och betalning. Nu gäller att vi alla gör det bästa av situationen och tar vårt ansvar samt hjälps åt på bästa sätt. Vi vill vara en del av lösningen, inte en del av problemet.

Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara.

Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Temporär stängning av klubben
2020-03-12 17:51
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

På grund av rådande omständigheter har styrelsen beslutat att vi följer den praxis som satts av många andra klubbar i Stockholm och stänger klubben i 2 veckor, så att vi minimerar risken för samtliga medlemmar och anhöriga samt tar vårt ansvar i att förhindra spridning av Coronaviruset.
Om två veckor kommer vi utvärdera situationen som den ser ut då och besluta om klubben öppnas därefter eller hålls stängd.

Detta betyder att lokalen är totalt off limits under denna tid, oavsett ändamål. Detta gäller alla träningspass, gymmet, egen sparring, städning utav ren vänlighet, ALLT
Tills styrelsen godkänner att klubben öppnas igen vistas absolut ingen i våra lokaler.

Vi tackar på förhand för ert samarbete kring detta, och hoppas att situationen förbättras så snart som möjligt.

Mvh,
Styrelsen via Simon Jansson, Administratör
Schema VT-2020
2020-01-22 15:04
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Här kommer en överblick över schemat som kommer följas på Concrete BJJ under VT-2020.

Våra normala träningspass kommer fortsätta som tidigare, klockan 18:30-20:00 måndag och onsdag för vuxengruppen samt kl 18:00-19:00 tisdag och torsdag för juniorgruppen. Dessa träningstillfällen kommer innehålla följande delar:
• Uppvärmning
• Positionsförståelse
• Positionssparring med tid
• Vanlig sparring

Utöver detta har vi även våra intensiva sparringpass fredagar klockan 18:00-19:30, samt Submission Wrestling och Öppen Matta 11:00-12:00 resp. 12:00-13:30 på söndagar.

Vi kommer även lägga in intensivpass inför större tävlingar för de medlemmar som ämnar delta på dessa, med start 3 veckor innan tävlingsveckan. P.g.a. intensiteten under dessa pass samt för att sparringen skall kunna utföras under ett regelverk kan man tidigast delta på dessa tillfällen året man fyller 16 år. Dessa pass kommer hållas tisdagar och torsdagar 19:00-20:30 och innehåller följande:
• Individuell coaching för att lyfta fram och förbättra de tävlandes individuella egenskaper
• Intensiv fys
• Tävlingssparring med tid i fullt tempo
• Poängförståelse
• Genomgång av tävlingskutym så att klubben representeras på bästa sätt

Under VT-2020 kommer dessa pass baseras utifrån Halmstad Open BJJ (28-29 februari) och Nordic BJJ Open (28-29 mars).

Vi ses på mattan, allesammans!

Mvh,
Simon Jansson, Administratör
Nyheter från våra grupper
Barn, 11/10 18:11 
 
Sponsorer
 
Sammarbeten