SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träna Brasiliansk Jiu Jitsu och MMA med oss!
Välkommen!
Om du vill träna kampsport i form av Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) och bor i Tyresö eller i södra delen av Stockholm så har du kommit rätt! Våra instruktörer har lång erfarenhet av att instruera inom BJJ, SW och MMA, och tävlar aktivt inom båda grenarna.

Vi är en blandad grupp med både tjejer och killar, juniorer och seniorer. Barn tränar på knattepassen från 5 års ålder och på juniorpassen efter att de fyllt 7 år. Har du en schyst attityd är du alltid välkommen att rulla med oss!

Ifall man vill prova på sporten har vi som praxis att man kan vara med på upp till 2 pass innan man måste anmäla sig på hemsidan. Rekommenderad utrustning är då t-shirt samt träningsbyxor/shorts, helst utan dragkedjor och fickor.

För mer information gällande tider och priser, se flikarna "Barn" och "Vuxna/Juniorer" högst upp på sidan för barngruppen resp. vuxengruppen.


Uppdatering från styrelsen
2020-12-03 18:20
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Vi hoppas att alla mår bra och håller ut så gott det går under rådande omständigheter. Även om terminen fick ett någorlunda hastigt avslut hoppas vi att vi alla snart kan ses på mattan igen.

Vi har även ett par uppdateringar kring klubben i sig. Under den föregående helgen hade klubbens instruktörer ett gemensamt möte genom Microsoft Teams för att kolla läget samt för att fastställa att alla är på lite samma spår när verksamheten drar igång igen. Utöver detta kommer vi inom kort komma med mer information gällande klubbens årsmöte, som under rådande omständigheter kommer hållas genom Microsoft Teams. Datum, tid och länk till mötet kommer i ett framtida utskick.

Concrete BJJ har funnits i över 10 år, vi finns fortfarande kvar och vi kommer finnas kvar även efter Covid-19. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Information kring de nya restriktionerna för Covid-19
2020-11-23 10:35
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar! 

Utifrån de nya restriktionerna kring Covid-19 kan vi ej med gott samvete fortsätta att bedriva träning i klubbens lokaler, och kommer därför även ställa in passen för knatte- och juniorgruppen samt våra gympass tills vidare. 

Vi återkommer med ny information så fort dessa restriktioner minskar. Denna period kommer bli jobbigare innan den blir bättre, men vi kommer ta oss igenom även detta och ses igen på mattan tids nog. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara! 

Mvh, 
Styrelsen via 
Simon Jansson, Administratör
Information kring gymträning f.o.m. 16/11
2020-11-15 17:35
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

F.o.m. måndag 16/11 kommer klubben öppna vårt gym för vuxna medlemmar under ordinare träningstider måndag, onsdag och fredag. Utifrån gällande omständigheter kommer dessa pass vara begränsade till max 5 medlemmar + ansvarig instruktör.

P.g.a. denna begränsning är det först till kvarn som gäller. Man kan boka en plats genom att föranmäla sig i klubbens Messenger-chatt tidigast 08:00 under dagen ifråga, och en person kan inte boka flera platser. Ifall inga föranmäler sig är det upp till ansvarig instruktör ifall klubben öppnas eller inte, och om så är fallet ges platserna till de första 5 medlemmarna som dyker upp.

Efter varje gympass måste all använd utrustning spritas, torkas av och ställas undan. Gymmet skall även dammas och dammsugas, då det kommer vara många som springer in och ut. Målet är att gymmet ska vara lika tjusigt efter passet som det var innan.

Det är endast för gymaktivitet som klubben är öppen, vilket betyder att ingen kontaktsport får utövas i lokalen. Ifall sådant utövande sker kommer vi tvingas stänga klubben helt tills vidare.

Ifall ni har några frågor kring de begränsade passen kan ni svara på detta mail.

Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Uppdatering kring nya riktlinjer för Covid-19
2020-10-29 20:49
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Utifrån de nya riktlinjerna som fastställts av FHM (Folkhälsomyndigheten), samt de beslut som tagits utifrån dessa av RF (Riksidrottsförbundet) och SBJJF (Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu Förbundet), har styrelsen beslutat att stoppa all träning för vuxengruppen tills dess att restriktionerna lyfts. FHM:s beslut kan läsas via följande länk: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Då undantag görs i beslutet gällande träning för personer födda under eller efter 2005 kommer våra knatte- och juniorpass fortsätta som vanligt på tisdagar och torsdagar, dock med den nya restriktionen att inga vuxna, inklusive föräldrar och anhöriga, utöver instruktörerna får närvara i lokalen under träning.

Vi återkommer med ny information så fort riktinjerna förändras åt något håll. Vi beklagar att händelserna utvecklat sig åt detta håll, och hoppas att vi alla snart kan ses på mattan igen.

Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi oslagbara!

Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Terminsstart HT-2020
2020-08-15 21:04
Hej alla medlemmar, instruktörer och föräldrar!

Nu i veckan drar vi igång HT-2020 på Concrete BJJ med den stora nyheten att vi nu kommer ha ett eget pass för våra yngsta förmågor (5-7 år) under ledning av Mathias Hasslund. Generellt gäller följande tider för de olika gruppernas första pass:
  • Vuxengruppen börjar 17/8 kl. 18:30 och följer därefter ordinarie schema (http://www.concretebjj.com/start/?ID=115004).
  • Juniorgruppen har sitt första pass 18/8 kl. 17:00 för de allra minsta (5-7 år), och 18:00 för de lite större (7+ år). Vi fäljer därefter ordinarie schema (http://www.concretebjj.com/start/?ID=115012).
  • Våra SW-pass samt den Öppna Mattan drar igång 23/3 11:00 resp. 12:00 och fortsätter därefter löpande.

Nu mer än någonsin tidigare måste vi hålla hårt på våra regler kring personligt ansvar och hygien. Dessa kan hittas på vår hemsida under fliken Ordningsregler (http://www.concretebjj.com/sida/?ID=279110).

Hoppas att vi ses på mattan under hösten! 

Mvh,
Styrelsen via
Simon Jansson, Administratör
Nyheter från våra grupper
Barn, 11/10 18:11 
 
Sponsorer
 
Sammarbeten