Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Om klubben

Concrete BJJ är en ideell förening som bedriver träning inom Brasiliansk Jiu-Jitsu och MMA. Våra lokaler ligger centralt i Tyresö centrum i anslutning till goda busskommunikationer. 

Vi har instruktörer med mångårig erfarenhet inom BJJ och MMA och välkomnar alla som vill att träna hos oss. Barn kan vara med på juniorpassen i BJJ från 7 års ålder. 
Vi tränar efter principerna att alla ska ha roligt och få ut något av träningen. Därför är ömsesidig respekt väldigt viktigt samt att man anpassar nivån till den man tränar med. Om ens träningspartners blir bättre blir man även bättre själv.

Både BJJ och MMA är tävlingssporter. Vår policy är att man använder det man lär sig inom en träningslokals fyra väggar eller på tävlingar. Vill man lära sig att spöa folk på stan får man gå någon annanstans!

Vi som tränar på Concrete BJJ är ett gäng vanliga killar och tjejer som gillar BJJ och MMA. Vi har medlemmar i alla möjliga kategorier: barn, seniorer, studenter, småbarnsföräldrar, tonårsföräldrar o.s.v. Den gemensamma nämnaren är att alla har ett engagemang.

Concrete BJJ är vår klubb. Vi har på senaste tiden haft ett fantastiskt uppslut runt arbetet med den nya lokalen. Den typen av engagemang är helt avgörande då ingen i klubben tar lön: tränare, administratörer m.m. arbetar utan ersättning.

Vi har medlemmar som satsar hårt nationellt och internationellt inom både BJJ och MMA. Alla medlemmar är försäkrade på träning, tävling samt under färd till tävling.

Organisationer

Organisationsnummer hos skatteverket: 802439-8102

Concrete bjj är medlem i följande organisationer:

Svenska Brasiliansk Jiu-Jitsu förbundet

SBJJF’s uppgift är att administrera, organisera och utveckla Brasiliansk jiu-jitsu som idrott i Sverige.

Svenska MMA Förbundet

Syftet med SMMAF är att administrera och främja svensk Mixed Martial Arts (MMA). SMMAF avser göra detta genom att samla alla svenska MMA-föreningar som medlemmar i förbundet samt genom att administrera och förvalta ett flertal olika MMA-regelverk.

Svenska Submission Wrestling Förbundet

Syftet med Svenska Submission Wrestling Förbundet (SSWF) är att samla svenska klubbar som utövar SW, samt att ansvarsfullt och med de högsta idrottsliga ideal administrera SW-regelverken och arrangera nationella och internationella SW-tävlingar.

Svenska Budo & Kampsportsförbundet

Alla som tränar på Cocnrete bjj är genom SB&K försäkrade under träningar, tävlingar samt resa till tävlingar m.m.

RiksidrottsFörbundet

Riksidrottsförbundet (RF) är en paraplyorganisation för hela den svenska idrottsrörelsen. RF består av 69 specialidrottsförbund.

Concrete bjj föreningsnummer är: 40916-23

Styrelsen
Ordförande: Peer Hasslund
Kassör: Niclas Drott
Sekreterare: Robert Gehrke
Historia
Klubben bildades år 2007 av vår huvudinstruktör Peer Hasslund. Från början hette klubben Brasa Tyresö och huserade i Kumla skola med en 34 kvadratmeter stor matta inköpt på Blocket. Klubben bytte namn år 2008 till Fightzone Tyresö efter att Leonardo Vieira lämnade Brasa för att starta Team Check Mat tillsammans med sin bror Ricardo. Sen dess har vi varit med i Team Check Mat. Klubben har 2013-2014 lämnat Check Mat och bytt namn till Concrete BJJ för att bli helt egen och under sin egna flagga ta världen med storm.
 
Sponsorer
 
Sammarbeten