SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Peer Hasslund
Peer Hasslund är huvudinstruktör på Concrete BJJ. 

Peer har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu, utbildad och graderad av Hans Ersson och Alan do Nascimento (Finfou), som är ett av världens bästa svartbälten. Alan i sin tur är utbildad och graderad av Ricardo Vieira och Leozinho Vieira, bägge hemmahörande i Brasilien, där organisationen har sitt ursprung. Peer är Skandinavisk mästare i Brasiliansk Jiu-Jitsu 2006 samt Europamästare 2007 och 2008.

Peer har även ett MMA record på 5-5-0.
Abbas Reyhanian
Abbas Reyhanian är instruktör för vuxengruppen på Concrete BJJ och har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu, utbildad och graderad av Peer Hasslund. Han har en rad meriter till sitt namn, däribland en rad pallplaceringar genom åren och en plats som styrelseledamot i SBJJF.
Carlos Osorio
Carlos Osorio är instruktör för vuxengruppen på Concrete BJJ. Carlos har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu, utbildad och graderad av Peer Hasslund. Han har även en rad guldmedaljer, pallplaceringar och andra meriter till sitt namn.
Simon Jansson
Simon är instruktör för vuxengruppen och även klubbens systemadministratör. Simon är en egen produkt från klubben och även godkänd domare som dömt många stora tävlingar, däribland SM och klubbens egna Copa Branca.
Richard Uusimaa
Richard är huvudinstruktör för Concrete BJJs barngrupp. Richard är en stor tillgång för klubben med ytterligare erfarenhet inom både Submission Wrestling och Muay Thai. Richards son Liam och hans dotter Jasmine är även två av våra duktiga juniorer.
Mathias Hasslund
Mathias är ansvarig instruktör för knattepassen, där våra yngsta krigare tar sina första steg in i sporten. Mathias är i övrigt en mycket erfaren utövare med ett redigt tävlingsregister bakom sig.
Fredrik Tjust
Fredrik är instruktör för barngruppen och en enorm tillgång för klubben. Fredrik är en tävlande instruktör med många pallplaceringar genom åren.
 
Sponsorer
 
Sammarbeten