Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Peer Hasslund
Peer Hasslund är huvudinstruktör på Concrete BJJ. 

Peer har svart bälte i Brazilian Jiu Jitsu, utbildad och graderad av Hans Ersson och Alan do Nascimento (Finfou), som är ett av världens bästa svartbälten. Alan i sin tur är utbildad och graderad av Ricardo Vieira och Leozinho Vieira, bägge hemmahörande i Brasilien, där organisationen har sitt ursprung. Peer är Skandinavisk mästare i Brasiliansk Jiu Jitsu 2006 och Europamästare i Brasiliansk Jiu Jitsu 2007 och 2008.

Peer har även ett MMA record på 5-5-0.
Simon Jansson
Simon är tränare för vuxengruppen och även klubbens systemadministratör. Simon är en egen produkt från klubben och är även godkänd domare.
Richard Uusimaa
Richard är huvudtränare för Concrete BJJs barngrupp. Richard är en stor tillgång för klubben med ytterligare erfarenhet inom både Submission Wrestling och Muay Thai. Richards son Liam och hans dotter Jasmine är även två av våra duktiga juniorer.
Robert Gehrke
Robert, även kallad Robban, är en av barngruppens eminenta instruktörer. Robban är en av klubbens egna produkter och har en rad pallplaceringar under bältet. Robban är även en av klubbens godkända domare.
Fredrik Tjust
Fredrik är instruktör för barngruppen och en enorm tillgång för klubben. Fredrik är en tävlande instruktör med många pallplaceringar genom åren.
Marcus Bremer
Marcus är en av barngruppens eminenta instruktörer. Marcus är även en av vuxengruppens främsta tävlande, med en rad pallplaceringar i sitt register.
Tuomo Aitto-oja
Tuomo, även kallad Tompa, är en av instruktörerna för barngruppen och en riktig krigare på mattan. Tuomo är en tävlande instruktör vars son är en av våra eminenta juniorer.
 
Sponsorer
 
Sammarbeten